Vill du inte lära dig HLR?

Hej på er alla och välkomna hit till bloggen och ytterligare ett inlägg. Jag hoppas att allt är riktigt fint med er den här dagen och att ni fått uträttat det ni hade tänkt er. För egen del har jag en stund över just nu och kom på att jag verkligen borde skriva ett inlägg om någonting viktigt. Jag skriver ofta och mycket i bloggen och det blir mest inlägg om nagelvård och trevliga restauranger, men nu blir det ett inlägg om ett företag som lär ut hjärt- och lungräddning i Skåne istället. I den bästa av världar borde alla ha basala kunskaper i hjärt- och lungräddning (HLR). Det borde vara ett mål att alla ska kunna HLR och det kanske inte kan uppnås fullt ut, men en bit på vägen kan man i alla fall komma för att uppnå detta mål, och bor man här i Skåne tycker jag att man ska veta om att man kan höra av sig till ett företag som heter Jockes Räddaliv Utbildningar. På min arbetsplats var det detta företag som kom och lärde oss HLR. Jag och mina jobbarkompisar känner oss nu trygga i att vi kan göra en insats om någon drabbas av hjärtstopp. Jockes Räddaliv Utbildningar bedriver alltså utbildning i hjärt- och lungräddning här i Skåne och jag hoppas att ni som läser det här inlägget lägger det här företagets namn på ert minne. Fråga gärna er arbetsgivare om ni inte skulle kunna få gå en kurs i HLR. Det var nog inget direkt mer jag hade att berätta för er om Jockes Räddaliv utbildningar men ni kan förstås alltid gå in på deras hemsida om ni vill få reda på mer om det här företaget och deras kurser som de erbjuder inom hjärt- och lungräddning i Skåne.