Tampens all-service

God dag, god dag alla trevliga människor som kommer hit in för att läsa om det som jag ska skriva om till er idag! Jag har fått hjälp med att fälla ett träd i min trädgård. Detta träd skymde utsikten ner mot sjön så det är väldigt bra att det nu är borta! Jag tror att det är många som behöver hjälp med trädfällning i Hallstavik. Det är säkert många som i alla fall har tänkt tanken på att fälla något träd i trädgården, men sedan har det kanske inte blivit av. Tampens all-service är ett företag som skulle kunna hjälp er. Jag är väldigt glad över att jag lät de duktiga trädfällarna ifrån Tampens all-service komma hit och fälla mitt träd. De var duktiga och det kostade inte heller mycket. Nu har jag i alla fall tipsat er om det här företaget. Även du som behöver hjälp med trädfällningar i Östhammar eller Hallstavik kan få hjälp av Tampens all-service. 

 

Från det ena till det andra. Som ni vet så tycker jag ju om att berätta för er om olika företag som kan vara användbara när det kommer till ens hus, hem eller trädgård. Nu när det här trädet har fällts så har min trädgård blivit en ljusare plats och med en finare utsikt ner mot sjön. Jag är ju lite konstnärligt lagd av mig och har flera olika projekt planerade inför den stundande våren och sommaren. Jag hoppas att ni vill läsa om i kommande inlägg om min trädgård. Jag ska nog anlita ytterligare ett företag för en del arbeten både på huset och med trädgården. Eftersom Tampens all-service sysslar med all-service lär jag nog anlita det här företaget igen! Hoppas ni vill läsa om det, kära läsare!