Kontorsstäd på mitt jobb i Västerås

Hej på er alla goa och glada

Vi har på vårat jobb en städfirma från Västerås som utför kontorsstäd för oss. När vi först skulle hitta ett företag som kunde hjälpa oss så innebar det en del letande och så innan vi hittade detta. Det finns ju ett stort utbud av företag som erbjuder kontorsstäd och andra städtjänster men man vill ha en som både är duktig, har bra priser och som har tid i sitt schema.

Flera av oss på jobbet lade ut på våra sociala medier och frågade om folk vi kände hade tips på något företag de kunde rekommendera. Vi fick flera förslag men så var det ett företag som återkom bland kommentarerna flera gånger så det var faktiskt de som vi anlitade tillslut. Att ha ett fungerande kontorsstäd är ju så viktigt för både trivsel och arbetsmiljö. Nu har vi haft hjälp av detta företag i ett par månader och vi är supernöjda och tänker inte byta i första taget.

Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och har varit här nu i ett par års tid, det känns som att jag har hittat rätt faktiskt. Jag har innan bytt jobb ganska ofta och jobbat med det mesta, men när jag sökte detta så var det något jag verkligen ville ha. Kanske har ni hört talas om att använda sig av visualisering när det är något man verkligen vill ha, det gjorde jag. Jag visualiserade inte bara hur jag fick jobbet utan hur jag faktiskt jobbade där innan jag ens fått det.

Det är en väldigt rolig teknik och metod att använda sig av oavsett vad det är man vill ha. Se framför dig hur du är där eller göt det du vill göra, känn känslan hur det är och håll kvar i den. För den känslan är bränsle till din drivkraft och motivation. Nu ska jag jobba vidare, men jag önskar er en fortsatt fin dag!