Jag älskar att få massage

Hej igen mina härliga följare som jag har här på min lilla blogg. Jag går och tränar på gym ett par gånger i veckan, jag gick upp 20 kilo efter graviditeten och fick ont i ryggen. Det är bra med träningen för jag har både gått ner i vikt och blivit bättre i ryggen, men helt bra är jag inte så därför har jag även vänt mig till ett företag som erbjuder massage i Uppsala. Denna massage i Uppsala har vekligen gjort stor skillnad, så jag vill väldigt gärna få berätta för er om Yvonnes Hälsorum, jag tycker att det är ett företag som jag vill rekommendera till er alla som även ni tror att det här med massage hade kunnat vara bra för er. Det här med att jag går på gym tänker jag inte sluta med för det är det bästa jag kan göra nu för att hålla mig i form och fortsätta att gå ner i vikt. Det vill jag också att ni ska börja med, gärna någon typ av gruppträning, det är ett bra sätt att hålla motivationen uppe och att bränna kalorier. Hur som helst så skulle ju det här inlägget faktiskt handla om massage, jag måste säga att jag är så belåten med denna massage i Uppsala och är det någon av er som i likhet med mig har värk i kroppen, då kommer ni att kunna bli hjälpta genom att gå till Yvonnes Hälsorum. Även ni som är så lyckligt lottade att ni är förskonade från värk skulle säkert tycka om att få bli så där ljuvligt avslappnad i hela kroppen som man endast kan bli efter behandlingar i massage. Det var allt vad jag hade på hjärtat, i alla fall för den här gången.