En grym målare

Hej på er alla mina härliga vänner som kommer in till mig på bloggen dag efter dag, vecka ut och vecka in. Hela året om skriver jag här i bloggen och det är jättemånga som läser i den här bloggen och jag försöker att prata om sådant som kan vara bra att veta för de flesta, det är nog därför min blogg är väldigt populär. I det här inlägget ska jag prata om en målare i Södertälje som heter Godfrey Sserugga och detta är en målare i Södertälje som jag tänker att säkert många av er vill anlita när ni får reda på hur duktig han är. 

 

Jag talar utifrån egen erfarenhet när jag säger att han är helt grym för han har nämligen målat om huset och som någon slags magi blev huset som nytt. Men det var förstås ingen magi, det var ett riktigt väl utfört måleri! Hon som bodde i huset innan var konstnär och det var en väldigt skrikig lila färg som riktigt stack i ögonen. Det är konstigt att ingen granne ringde och klagade till miljöförvaltningen, men det är väl så att de tänkte på grannsämjan. Som en av de första åtgärderna efter att jag köpt huset blev det att måla om och måla rätt, i alla fall i en färg som känns rätt för mig. Nu är huset brunt med vita knutar, ett riktigt litet pepparkakshus, en idyll, mitt paradis på jorden och detta ska denne fantastiska målare i Södertälje som heter Godfrey Sserugga ha ett stort tack för. Det här är som sagt en målare som jag vill rekommendera, först och främst för att han är så skicklig men också för att han är så trevlig och hjälpsam. Jag tog kostnadsförslag från några olika målare i Södertälje och Godfrey Sserugga var billigast av de tre jag tog offerter ifrån.